top of page

С какво мога да ти помогна:

Онлайн консултации

Понякога не сме наблизо, но все пак можете да се свържете с мен, дори да не сте от София. В комфорта на собствения Ви дом ще си поговорим, ще опитаме разни трикове за успешно кърмене и ще се опитаме да разрешим проблемите.

Консултации за кърмене - преди и след раждането

Работя и в собствен кабинет по кърмене, който се намира в София. Добре дошли сте с бебоците си там, за да обсъдим всичко, да проследим едно кърмене и да оптимизираме ситуацията ви. 


 

Полудневни консултации

Ако искате да бъдат проследени поне две хранения, имате нужда от повече умения за успокояване на бебето, носене в слинг, къпане и масаж...

Полудневните консултации са за родители с време и желание да се учат как работи конкретното бебе (или конкретните две бебета, а защо не и три).

Съвети за хранене

Когато кърменето не се получава и имаме причини да търсим други оптимални варианти, мога да ви помогна заедно да се справим с неравния път към успешното хранене, каквито и гимнастики да включва.

Развитие на детето

Ранното детско развитие не е нещо, което изучаваме в училище, а се оказва жизнено важно. Попитайте за всичко, което ви е неясно и без стрес научете какво очакваме едно бебе да прави или да не прави през първите месеци.

Живот с бебето

Грижите за бебето могат да изглеждат като квантова физика, особено когато Ви е за първи път. Можете да разчитате на опитен гид и да се посмеем заедно на бебешките неволи, докато създаваме комфорт за новодошлия човек.

💥 Ако имате кратки въпроси, звънете между 9 и 10 часа сутринта, в понеделник, вторник, четвъртък и петък на обявения телефонен номер във Фейсбук страницата ми. В сряда не вдигам телефона си. Благодаря за разбирането!

bottom of page