top of page
Background Assya 1.png
5.png

Ася и Слънчогледите

Чудни хора❤, ще се радвам да ви "видя" и там, в моя чисто нов YouTube канал "Ася и Слънчогледите". В първото си видео ви разказвам за слънчогледането, и какво означава то, за мисията на Слънчогледи - училището за родители и за това какво ще си говорим на моя канал! Аз съм консултант по кърмене и лактация, сертифициран от Международния борд или накратко - IBCLC, а тук ще ви подготвям материали и за още доста теми, свързани със....слънчогледането! Слънчогледането - защото да отглеждаш децата си е като да гледаш слънцето...

image_6483441 (2).JPG

Имам ли достатъчно кърма?

В свежото видео ще си говорим за това как да разберем дали има достатъчно кърма и стига ли му на бебето. Какво е нужно да следим, как да постъпим и кого да търсим за помощ, ако действително има проблем и кога не е нужно да се тревожим.

image_6483441.JPG

Бебешкото ако - какво да очакваме в пелените?

Ето го видеото, в което си говорим за бебешкото ако и какво да очакваме....в пелените. Има ли разлика между вида на акото в пелената на изключително кърмено бебе и бебе, хранено с адаптирано мляко? Нормално ли е детето да не ака всеки ден? Всичко това ви разказвам във видеото.

image_6483441 (1).JPG

Защо плачат бебетата?

В това видео, ще си говорим за това защо плаче бебето. Да се опасяваме ли, че ни манипулира или пък ще го разглезим още от самото начало? Какви може да са причините да плаче и колко време ще ни е нужно да се ориентираме в комуникацията с него. Ще ви разкажа за няколко начина за успокоение съвсем нагледно и как правилно да подходите в случаите, в които новият човек реве.

bottom of page